Search
Language
+31 (0) 35 – 524 9000
CREATING THE PERFECT ENVIRONMENT

Luchtverwarming

Terug

Het beste luchtverwarmingssysteem voor u

De lucht in een luchtverwarmingssysteem wordt verwarmd door gas, elektriciteit of water. Bij gasgestookte luchtverwarming wordt de lucht in de unit opgewarmd. Deze luchtstroom wordt hierna op natuurlijke wijze verspreid. Als men de komende jaren honderdduizenden gebouwen wil afsluiten van het aardgas, dan is elektrische luchtverwarming een uitstekende oplossing. Elektrische energie is niet alleen goed te reguleren, het is beter voor het milieu én goedkoper. De elektrische heaters van Thermo Air zijn eenvoudig te installeren. Zowel aan het plafond als via een optionele wandconsole. Omdat ze elektrisch zijn, zijn er geen gas- of wateraansluitingen nodig. Bovendien hebben ze een lange levensduur en zijn ze erg stil.

Bij watergevoede luchtverwarming (indirect gestookte verwarming) wordt de luchtverwarmer verwarmd door warm water , aangevoerd door een Cv-ketel of warmtepomp. De luchtverwarmers van Thermo Air zijn voorzien van een warmtewisselaar die warm water omzet naar warme lucht. Vervolgens wordt de warme lucht door een krachtige en energiezuinige EC-motor de kamer in geblazen. Watergevoede luchtverwarming heeft veel voordelen, waaronder comfortabele warmte en een lagere energierekening. Deze toestellen zijn tevens onderhoudsvriendelijk en geluidsarm. Welk systeem u ook kiest, u kunt altijd rekenen op superieure kwaliteit omdat wij onze toestellen zelf (in huis) ontwikkelen en produceren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Onze adviseurs helpen u graag. Bel +31 (0) 35 – 524 9000 of mail naar info@thermoair.nl.

4 Producten

© Thermo Air 2024 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Cookies