Search
Language
+31 (0) 35 – 524 9000
CREATING THE PERFECT ENVIRONMENT

Elektrische luchtverwarming

Terug

Elektrische luchtverwarming, een duurzame investering.

Thermo Air biedt u de beste ondersteuning bij de aanschaf of installatie van elektrische luchtverwarming. Wij hebben 8 verschillende types UH-E’s in ons assortiment met vermogens van 6 t/m 51 kW. De Uh-E van Thermo Air is van zeer hoge kwaliteit en de heater beschikt ver een krachtige axiaalventilator. Hierdoor kent het toestel vele toepassingsmogelijkheden, waaronder showrooms, kleedkamers, bedrijfshallen, schepen en garages. Met elektrische heteluchtverwarming creëert u voor elk gebouw een comfortabele binnentemperatuur.

Voordeel van elektrische luchtverwarming

De komende jaren zullen honderdduizenden gebouwen van het aardgas afgekoppeld moeten worden. Elektrische luchtverwarming biedt hierin een geschikte oplossing. Elektrische verwarming is makkelijk te reguleren en duurzaam, zowel economisch als milieu gerelateerd.

De elektrische luchtverwarmers van Thermo Air zijn gemakkelijk te installeren aan het plafond, of optioneel via een wandconsole. Er is voor de UH-E geen gas- of wateraansluiting nodig, ze hebben een lange levensduur en zijn zeer stil in gebruik. Bediening van de UH-E gebeurt met een externe keuzeschakelaar die is voorzien van 3 standen: 1. Ventileren, 2. Verwarmen hoog, 3. Verwarmen laag. Tevens is de elektrische heater voorzien van een thermostaataansluiting.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Onze adviseurs helpen u graag. Bel +31 (0) 35 – 524 9000 of mail naar info@thermoair.nl

elektrische luchtverwarmer

UH-E elektrische luchtverwarmer

Effectieve verwarming met de UH-E elektrische luchtverwarmer   Algemeen De hangende elektrische luchtverwarmer UH-E is voorzien van horizontaal verstelbare...

1 Producten

© Thermo Air 2024 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Cookies