Search
Language
+31 (0) 35 – 524 9000
CREATING THE PERFECT ENVIRONMENT

Luchtgordijnen

Terug

Energiezuinig stoken met een luchtgordijn van Thermo Air

Thermo Air weet hoe belangrijk het is om een schoon en aangenaam binnenklimaat te creëren. Thermo Air heeft in het assortiment de AC luchtgordijn. Een watergevoed luchtgordijn die breed toegepast kan worden in openbare panden, waaronder in winkels, supermarkten, banken, gemeentehuizen en ziekenhuizen. Bovendien is het een compact & modern toestel die stil in gebruik is en beschikt over een efficiënte EC-motor.

Hoe werkt een luchtgordijn?

Winkels en openbare gebouwen hebben vaak de deuren open staan voor bezoekers. Dit om het gemakkelijk te maken voor bezoekers om naar binnen te lopen. Het grote nadeel hiervan is dat de warme binnenlucht naar buiten kan ontsnappen terwijl koude buitenlucht naar binnen waait. Dit resulteert in hoge stookkosten. Thermo Air biedt hierin dé oplossing met de AC luchtgordijn. Hierdoor wordt een scheiding gecreëerd tussen de koude buitenlucht en de warme binnenlucht. Bij het betreden van de ruimte ervaart de bezoeker direct een behaaglijke temperatuur. Een luchtgordijn zorgt er tevens voor dat stof, nare luchtjes en insecten niet van buiten naar binnen kunnen komen. Zo kunnen bedrijven op een energiezuinige manier hun deuren open houden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Onze adviseurs helpen u graag. Bel +31 (0) 35 – 524 9000 of mail naar info@thermoair.nl.

Thermo Air AC Luchtgordijn

AC luchtgordijn

Houd kou en verontreinigd lucht buiten   Algemeen Vanwege de brede range kan het AC luchtgordijn worden toegepast in...

1 Producten

© Thermo Air 2024 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Cookies