Search
Language
+31 (0) 35 – 524 9000
CREATING THE PERFECT ENVIRONMENT

Watergevoede stralingspanelen

Terug

Aangenaam verwarmen met watergevoede stralingsverwarming

Waterstralingspanelen van Thermo Air zijn ideaal voor het verwarmen van uiteenlopende gebouwen en ruimtes. Deze panelen zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook nog eens erg functioneel. Deze manier van verwarmen betekent verwarmen zonder tocht of stof- en luchtverplaatsing. Ook wordt warmte alleen daar verkregen waar het nodig is. Een ander voordeel is de korte opwarmtijd en lagere kamertemperatuur. Hierdoor kan een hoge energiebesparing worden bereikt.

Hoe werkt watergevoede stralingsverwarming?

Stralingspanelen zijn zeer praktisch en zorgen voor voldoende warmte, waardoor de luchttemperatuur als zeer aangenaam wordt ervaren. Met een schat aan ervaring en expertise kan Thermo Air u voorzien van de beste stralingspanelen. De Thermo Air stralingspanelen bestaan uit verschillende buizen waar warm water doorheen stroomt. Deze buizen zijn geproduceerd met materiaal dat zorgt dat het metaal warmte afgeeft. Hierdoor komt de warmte vervolgens ook in de lucht en kunt u snel genieten van een warme en comfortabele werkruimte. Onze Ceilfit is een stralingspaneel dat speciaal ontworpen is voor toepassing in systeemplafonds.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Onze adviseurs helpen u graag. Bel +31 (0) 35 – 524 9000 of mail naar info@thermoair.nl.

 

1 Producten

© Thermo Air 2024 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Cookies