Search
Language
+31 (0) 35 – 524 9000
CREATING THE PERFECT ENVIRONMENT

Nederlands product

Thermo Air is al sinds 1947 specialist in luchtbehandeling.

Wilt u meer rendement halen uit uw inspanningen? Onze klanten profiteren al jaren van onze ruime kennis en ervaring in luchtbehandelingsproducten. Wij denken graag met onze klanten mee, zeker als het gaat om een creatieve oplossing. Ons bedrijf is zeer flexibel en praktisch ingesteld en staan garant voor snelle en betrouwbare leveringen. Kwaliteit en visie zijn de pijlers van het succes van Thermo Air en onze klanten.

Samen met u streven wij naar een optimaal resultaat. Onze benadering is persoonlijk, direct en professioneel waardoor wij u zo goed mogelijk tot dienst kunnen zijn. Als onderdeel van Nedcom International BV stelt Thermo Air zich ten doel luchttechnische producten te ontwikkelen welke bijdragen aan het verbeteren van het binnenklimaat comfort. Hierbij geldt dat kwaliteit, energiebesparing en innovatie altijd een bepalende factor is in onze werkwijze, zowel in de ontwerpfase als in de productie.

Door het ontwikkelen en produceren van klant specifieke oplossingen is een zeer dienstverlenende organisatie ontstaan, waarin de uitgangspunten van de klant centraal staan. Hierdoor onderscheidt Thermo Air zich al decennia lang en heeft een wereldwijde klantenkring opgebouwd.

© Thermo Air 2024 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Cookies