Search
Language
+31 (0) 35 – 524 9000
CREATING THE PERFECT ENVIRONMENT

Duurzaam

Als producent en leverancier van diverse luchttechnische oplossingen (koeling, verwarming, ventilatie) zijn wij als Thermo Air constant bezig met het verbeteren van leef- en werkklimaat in gebouwen. Hierbij werken wij mee aan het realiseren van een CO2 neutraal klimaat. Door onze kasten zo te produceren dat ze nog energie zuiniger zijn, leveren wij een bijdrage aan een schoner klimaat.

Ons standaard materiaal en maatwerk produceren wij duurzaam met een zo lang mogelijke levensduur. Alle panelen worden pas op maat gemaakt na opdracht van de klant, waarbij gestreefd wordt naar zo min mogelijk afval en energieverbruik. Bij onze selectie van luchtbehandelingskasten letten wij op het energieverbruik van de luchtbehandelingskast. Wij optimaliseren onze kasten zodat de luchtsnelheid door de kast zo laag mogelijk is, waardoor de weerstand in de luchtbehandelingskast minimaal is. Hierdoor wordt het rendement hoger en het energie verbruik lager.

Thermo Air produceert de WTW HRline, een plug en play unit (deze voldoet aan energie label A van Eurovent). Deze is voorzien van warmteterugwinning en kan geleverd worden met warmtepomp, welke zowel kan verwarmen als koelen met een zo laag mogelijk energieverbruik.

Wij streven er naar om onze luchtbehandelingskasten recyclebaar te maken en onze productie zo milieuvriendelijk en duurzaam te maken als mogelijk.

© Thermo Air 2024 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Cookies