Search
Language
+31(0)598 656 600
CREATING THE PERFECT ENVIRONMENT

Elektrische stralingsverwarming

Terug

Comfortabele verwarming met elektrische stralingsverwarming van Thermo Air

Directe verwarming van objecten en personen zonder luchtverplaatsing, dat is de efficiëntie van elektrische stralingsverwarming. Elektrische stralingsverwarming heeft namelijk een korte opwarmtijd en een lagere ruimtetemperatuur. Hierdoor is het dus erg efficiënt en kan er een hoge energiebesparing worden bereikt. De technologie die hier wordt gebruikt is infrarood. Infrarood heeft dezelfde positieve effecten als zonlicht, zoals het stimuleren van de bloedcirculatie om spieren en gewrichten beter te herstellen. Het BH-E elektrisch stralingspaneel is naast dit alles ook comfortabel voor de ogen, stil en heeft een verwarmingsoppervlak tot 18m². De gelijkmatige verdeling van de warmte en het feit dat er geen luchtcirculatie plaatsvindt, maakt elektrische stralingsverwarming tot een van de meest comfortabele soorten verwarming op de markt.

Een rendement tot maar liefst 90% met Carbon Infrarood

De BH-IR elektrische infrarood verwarmer is een Carbon Infrarood verwarmer die personen in 3 sec. kan opwarmen. Deze Carbon Fiber verwarmer straalt infraroodlicht met een langere golflengte uit. Dit werkt efficiënter en heeft een therapeutisch effect op de huid. De BH-IR is zeer zuinig, heeft een verwarmingsoppervlak tot 24m² en een zeer lange levensduur; tot wel 10.000 uur.

Elektrische stralingsverwarming installeren

De elektrische warmtestralers van Thermo Air zijn ideaal voor het verwarmen van uiteenlopende gebouwen, ruimtes of als terrasverwarming. Ze nemen weinig ruimte in beslag en het plaatsen van deze compacte elektrische stralingsverwarmers is zeer eenvoudig, net als het instellen van de temperatuur met een aan/uit knop of een afstandsbediening.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Onze adviseurs helpen u graag. Bel +31 (0) 35 – 524 9000 of mail naar info@thermoair.nl

2 Producten

© Thermo Air 2023 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Cookies