https://www.thermoair.nl/nl/toepassingen/scholen
Expert in luchtbehandeling
Zoeken
Winkelmandje

Scholen

Op scholen is het binnenklimaat dusdanig belangrijk dat het meespeelt in de concentratie en het welbevinden van de kinderen op school. 

Daarom willen wij u graag informeren omtrent onze kennis voor het implementeren van verstandige klimaat oplossingen voor scholen. Wij streven met u naar de beste oplossing waarbij ook gekeken wordt naar Energie verbruik en groene milieu vriendelijke oplossingen.

Om zo efficiënt mogelijk te ventileren kunnen wij met slimme schakelaars alleen die lokalen ventileren die in gebruik zijn door leerlingen. Daardoor besparen we energie kosten.  Dit doen we samen met onze warmteterugwinning waardoor 90% rendement ervoor zorgt dat de retour temperatuur de aangezogen buitenlucht al gaat voor verwarmen.  Ook daardoor is een hoop energie besparing mogelijk. 

Laat u door ons vrijblijvend informeren.

"Indoor air quality in schools is just as important as teaching methods. Improving indoor air quality in schools must therefore be given a greater priority. The benefits in terms of children's ability to learn and their health are clear, and are guaranteed to give more children a better start in life".


Pawel Wargocki Ph.D. Associate Professor, Int.Centre for Indoor Environment and Energy