https://www.thermoair.nl/nl/over-ons
Expert in luchtbehandeling
Zoeken
Winkelmandje

Bedrijfsprofiel

Thermo Air is al sinds 1947 een rotsvast Nederlands familiebedrijf in luchtbehandeling.

Wilt u meer rendement halen uit uw inspanningen? Onze klanten profiteren al jaren van onze ruime kennis en ervaring in luchtbehandelingproducten. Wij denken graag met onze klanten mee, zeker als het gaat om een creatieve oplossing. ‘Ons’ bedrijf is zeer flexibel en praktisch ingesteld en staan garant voor snelle en betrouwbare leveringen. Kwaliteit en visie zijn de pijlers van het succes van Thermo Air en onze klanten.

 

Samen met u streven wij naar een optimaal resultaat. Onze benadering is persoonlijk, direct en professioneel waardoor wij u zo goed mogelijk tot dienst kunnen zijn. Als onderdeel van de internationaal opererende Honing Beheer Groep stelt Thermo Air zich ten doel luchttechnische producten te ontwikkelen welke bijdragen aan het verbeteren van het comfort van het binnenklimaat. Hierbij geldt dat kwaliteit, energiebesparing en innovatie altijd een bepalende factor is in onze werkwijze, zowel in de ontwerpfase als in de productie.

Door het ontwikkelen en produceren van klantspecifieke oplossingen is een zeer dienstverlenende organisatie ontstaan, waarin de uitgangspunten van de klant centraal staan. Hierdoor onderscheidt Thermo Air zich al decennia lang en is een wereldwijde klantenkring opgebouwd.

Een centrale rol binnen de organisatie zijn de eigen laboratoria en ontwikkeling faciliteiten. Door synergie, flexibiliteit, innovatie en optimalisatie voldoen al onze producten niet alleen aan de internationale regelgeving, maar vooral aan onze eigen zeer hoge kwaliteitseisen. Hierdoor zijn wij in staat onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten met een zeer lange levensduur. Door de bundeling van expertise op het gebied van luchtverwarming, luchtbehandeling, warmteterugwinning en ventilatoren is Thermo Air in staat uw klimaattechnische vraagstukken op te lossen.

3203 3131 Kamer van Koophandel te Hilversum, Honing`s verwarmingsapparaten / Thermo Air