https://www.thermoair.nl/nl/duurzaam
Expert in luchtbehandeling
Zoeken
Winkelmandje

Duurzaam

Als producent en leverancier van diverse lucht technische oplossingen (koeling, verwarming, ventilatie) zijn wij als Thermo-Air constant bezig met het verbeteren van leef- en werkklimaat in gebouwen. Hierbij werken wij mee aan het realiseren van een CO2 neutraal klimaat.

Door onze kasten zo te produceren dat ze nog energie zuiniger zijn.  Leveren wij een bijdrage aan een schoner klimaat.

Ons standaard materiaal en maatwerk produceren wij duurzaam met een zo lang mogelijke levensduur.  Alle panelen worden pas op maat gemaakt na opdracht van de klant waarin gestreefd wordt naar zo min mogelijk afval en energieverbruik. 

Bij onze selectie van luchtbehandelingkasten letten wij op energie verbruik van de luchtbehandelingskast.  Wij optimaliseren onze kasten zodat er een zo laag mogelijke luchtsnelheid door de kast is waardoor de weerstand in de luchtbehandelingskast minimaal is.  Hierdoor worden rendementen hoger en het energie verbruik lager.  Thermo-Air levert al oplossingen voor laag temperatuur water van warmtepompen en levert zelf de WTW combi-line series als plug en play units (deze voldoen aan energie label A van Eurovent).  

Voorzien van een combinatie van warmteterugwinning en warmtepomp.  Welke zowel kan verwarmen als koelen met een zo laag mogelijk energie verbruik.

Inmiddels is al meer als 75% aan onze luchtbehandelingskasten recyclebaar en proberen wij steeds milieu vriendelijker en duurzamer te produceren.